Szerszám szombat speciál – Debra szekrényt fest

Debra Collingwood mert nagyot álmodni. Egy napon az az ötlete támadt, hogy ideje volna kicsit feldobni az unalmas faszínű fát és fehérre mázolni azt, amit a természet egy szekrény formájában elrontott a maga természetességében.

Gondolat gondolatot, tett tettet követett és már a kezdeti részeredmények is annyira káprázatosan alakultak, hogy a művet szinte azonnal meg kellett osztania a DIY On A Budget Official csoporttal a Facebook hasonló érdeklődésű közösségeinek elismerését kiváltandó.

A fogantyúk körbefestése kétségkívül valóban remekül sikerült.

Debra rejtett tehetségére azonban csak az ajtók kinyitása után derült igazán fény. A férje legnagyobb örömére nem csak a bútorzatnak, hanem az abban tárolt öltözeteknek is sikerült friss, addig soha nem látott karaktert kölcsönözni néhány ecsetvonással.

A művésznő a ház urának borítékolható örömében reménykedve ennyit fűzött a mutatványhoz:

When you can’t be a***d to empty the wardrobe. It’s hubby’s wardrobe so I hope he finds it as funny.

Egyúttal levonta az e(c)set tanulságát is.

I will definitely be emptying mine when I do it.

Debra okos asszony. A sajátjából már festés előtt biztosan ki fog pakolni.

Az arckönyv népe ennek ellenére buzdító szavakkal értékelte a váratlan vonalak vízióját, egy új piaci rést vélelmezve az okapi- és zebraminták rajongóinak niche fashion világában.

Amikor ecsetet fogsz a kezedbe, alaposan gondold át a lehetőségeket. Ha okos leszel, mint Debra, a szekrénytelenséget félretéve is lehet belőled divatdiktátor!

via The Sun

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!